background background background background background background

JE KRIJGT 
10% KORTING

Laat je e-mailadres achter om je korting te claimen
Om je korting te claimen, wat is op dit moment je belangrijkste doelstelling?

Je krijgt tevens een e-book over jouw gekozen doelstelling,
waarin we je gaan helpen dat resultaat zo snel mogelijk te behalen!

Gratis verzending vanaf €59,- Bestellingen voor 21u geplaatst morgen in huis.

hero background image
About us

About Superfoodies

‘Superfoodies zet de kracht van de natuur in voor jouw optimale energie, vitaliteit, balans en schoonheid. Zodat we steeds meer in verbinding komen met onszelf, elkaar en de natuur. Geïnspireerd door oude wijsheden, tradities én wetenschap maken wij niet alleen producten, maar ook informatieve en coachende programma’s. Optimale gezondheid is wat ons betreft het uitgangspunt voor zelfoptimalisatie. Alleen als je vitaal bent, heb je voldoende energie
voor je allerleukste leven. We doen niet simpelweg aan het bestrijden van symptomen, maar helpen je langdurig en preventief. Ontdek samen met Superfoodies de magie van het leven en van jouw reis naar optimale gezondheid.’

You are so much more

Wij van Superfoodies gunnen je een leven vol vitaliteit en blijdschap. Een leven waarin je optimale energie hebt om je doelen te bereiken en te genieten van de dingen die jij belangrijk en zinvol vindt. Wij weten dat je nog zoveel meer potentieel hebt dan je nu leeft. Gezondheid
is hiervoor de basis. Goed zorgen voor je lichaam en geest met pure voeding, beweging, natuur en bewuste ademhaling. En vanuit die basis alle aspecten van je leven optimaliseren; je mentale en emotionele gezondheid, je persoonlijke ontwikkeling, je relaties, je creativiteit en zingeving. Zo transformeer je, stap voor stap, tot een krachtiger mens. Laten we samen het beste uit onszelf halen en het leven volledig leven!

vegatables background image

Create with energy

Om jouw beste leven te creëren heb je energie nodig! Om je dag vol vitaliteit te beginnen én
af te sluiten. Niet in de avond uitgeput op de bank hangen door stress en te zware voeding,
maar ook na een lange dag nog lekker levendig zijn. Door (kleine) aanpassingen van
gewoontes in je dagelijkse leven kun je al heel veel extra energie overhouden. Superfoodies
neemt je graag mee op die reis richting jouw optimale gezondheid. Met voeding die
rechtstreeks uit de natuur komt, maar ook via boeken, health programma’s en workshops.
Zodat jij het leven kunt creëren waar je (stiekem) van droomt.

Age slowly

Bij Superfoodies zien we het lichaam en onze gezondheid als een holistisch geheel, waarbij lichaam en geest onlosmakelijk verbonden zijn. De wetenschap laat inmiddels zien dat meer dan 70% van de invloed op onze levensduur en het wel of niet krijgen van gezondheidsklachten, wordt bepaald door voeding en leefstijl. Slechts 30% door genen. Dat betekent dat we een groot deel van onze gezondheid in eigen hand hebben.


Je lichaam écht voeden. Je immuunsysteem, hormonale balans en darmgezondheid ondersteunen. Zorgen voor een optimaal elfgenezend vermogen van het lichaam om je gezondheid te optimaliseren en daardoor potentieel trager te verouderen. Niet simpelweg symptomen bestrijden, maar kijken naar de werkelijke oorzaak en naar preventie. Daar staan wij bij Superfoodies voor.

Live purposefully

We (h)erkennen dat we deel zijn van de natuur en dat we alleen echt gezond kunnen zijn als onze omgeving dat ook is. De mensen om ons heen, maar ook de planeet waarop we leven. Samen vormen we één ecosysteem. Het herstellen van die balans, begint bij onszelf.

Gelukkig willen we steeds meer in harmonie leven. In verbinding met onszelf, anderen en de aarde. We nemen niet alleen uit de natuur, we geven ook terug. Door er goed voor te zorgen. Creëer een betekenisvol leven. Een leven waarin je op jouw manier het verschil maakt, voor jezelf en voor de planeet. Doen wat jij belangrijk vindt en waar je blij van wordt. Zodat je met een goed gevoel opstaat en gedurende de dag veel positieve energie en levenslust hebt. Superfoodies zorgt met jou voor een goede gezondheid zodat je met vitaliteit het leven kunt leven dat je voor je ziet. Dit is onze missie.

Puur leven met Superfoodies

Superfoods zijn 100% natuurlijke producten met een hoge concentratie aan stoffen die je lichaam écht voeden. De planten, zaden, bessen, bonen en vruchten groeien vaak op extreme plaatsen: hoog in de Himalaya, diep in de jungle of in de woestijn. Hierdoor hebben ze een bijzonder hoge concentratie natuurlijke afweerstoffen in zich en worden al sinds mensenheugenis in diverse culturen gebruikt als medicijn of superbrandstof voor het lichaam. De inkoop, het transport, de opslag en de verpakking van deze parels uit de natuur staan bij Superfoodies onder voortdurende controle. Met hart voor de oorsprong van de superfoods; voor de mensen en het milieu. We geven onze producten vorm op basis van kennis en inspiratie uit oude tradities in combinatie met de laatste wetenschappelijke studies.
Om zo ons lichaam te kunnen voorzien van het beste wat moeder aarde te bieden heeft.

vegatables background image

Superfoodies charitable business

Ons bedrijf is niet gericht op winstbejag. Wij willen op de eerste plaats goed doen voor mens
en planeet. Bijdragen om de aarde een betere plek te maken voor de kinderen van onze kinderen. En anderen daar ook toe inspireren. Dat begint vandaag! Dien een hoger doel en kies vanuit je hart.

We doen het samen: de Superfoodies Tribe

Je hoeft de reis naar naar optimale gezondheid niet alleen te maken. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en wordt onderdeel van de uperfoodies community. Communiceer met gelijkgestemden en ga uitdagende challenges aan. Onze community hoort natuurlijk het eerste over leuke extra’s, nieuwe productlanceringen, aanbiedingen en speciale kortingen.

BECOME A SUPERFOODIE – JOIN OUR TRIBE NEWSLETTER

Meld je aan voor GRATIS gezondheidstips, kortingscodes, meldingen over productlanceringen en speciale aanbiedingen