background background background background background background

JE KRIJGT 
10% KORTING

Laat je e-mailadres achter om je korting te claimen
Om je korting te claimen, wat is op dit moment je belangrijkste doelstelling?

Je krijgt tevens een e-book over jouw gekozen doelstelling,
waarin we je gaan helpen dat resultaat zo snel mogelijk te behalen!

Gratis verzending vanaf €59,- Bestellingen voor 21u geplaatst morgen in huis.

Disclaimer Superfoodies.nl

Voor alle duidelijkheid wijst Superfoodies.nl ten aanzien van deze website ('de website') op het volgende: 

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper-) links, zijn eigendom van Superfoodies.nl. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Superfoodies.nl. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Ondanks de constante zorg en aandacht die Superfoodies.nl aan de samenstelling van de site besteedt, is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Superfoodies.nl behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Superfoodies.nl, welke geen eigendom zijn van Superfoodies.nl. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website. Superfoodies.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites buiten het domein van Superfoodies.nl.

Superfoodies.nl sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

De informatie op deze website kan niet worden beschouwd als een vervanger van een consult door een arts of bevoegd behandelaar. Productinformatie op deze website is niet gecontroleerd of geverifieerd door toezichthoudende instanties. De informatie op deze website is niet bedoeld voor diagnose, behandeling of genezing van een ziekte. Neem bij twijfel altijd contact op met uw behandelende arts of huisarts.

 

Verbeteringen en suggesties

Superfoodies.nl stelt het zeer op prijs indien u taalfouten of onjuistheden wilt melden.

Informatie, suggesties voor verbetering en ander materiaal en berichten die Superfoodies.nl naar aanleiding van haar website ontvangt, worden beschouwd als zijnde niet-vertrouwelijk en als bedoelt om door Superfoodies.nl vrij gebruikt te worden zonder dat daar verder nog enige nadere toestemming voor nodig is.

BECOME A SUPERFOODIE – JOIN OUR TRIBE NEWSLETTER

Meld je aan voor GRATIS gezondheidstips, kortingscodes, meldingen over productlanceringen en speciale aanbiedingen