Gezonde crispy cacao-rijst snacks
Feb. 17, 2021
Ingrediënten (9-12 repen, afhankelijk van de maat)
- 3 kopjes (80 g) gepofte rijst
- ¼ kopje rauwe cacaopoeder
- Snufje zeezout
- ¼ kopje (60 g) pindakaas of notenpasta
- 4 el ahornsiroop
- 50 g cacaoboter
Instructies
- Meng de gepofte rijst, cacaopoeder en zeezout in een grote mengkom.
- Verwarm de pindakaas, ahornsiroop en cacaoboter in een kleine (steel)pan op laag vuur. Roer regelmatig.
- Giet het gesmolten mengsel in de kom bij de gepofte rijst en cacaopoeder. Meng goed, tot de gepofte rijst goed bedekt en plakkerig is.
- Doe het kleverige mengsel in een brownievorm (20x20cm) bekleed met bakpapier. Druk goed aan.
- Zet 1 uur in de vriezer om op te stijven. Haal uit de vriezer en snijd in repen of vierkanten en serveer. Bewaar de repen in de koelkast.
Feb. 17, 2021
Andere recepten die u misschien leuk vindt
BECOME A SUPERFOODIE – JOIN OUR TRIBE NEWSLETTER
Meld je aan voor GRATIS gezondheidstips, kortingscodes, meldingen over productlanceringen en speciale aanbiedingen